Pular para o conteúdo principal

Development & Construction Manager

Holanda ;
CANDIDATE-SE AGORA
Wij zoeken een gedreven Development & Construction Manager die ons team in Den Haag komt versterken bij de ontwikkeling van bijzondere utilitaire woningbouwprojecten in Nederland, van gebiedsontwikkelingen tot aan stedelijke herontwikkelingsprojecten in de grote steden. We ontwikkelen deze projecten met een lange termijn visie en creëren een bijzondere leefomgeving voor de bewoners met een scala aan bewonersservices en gemeenschappelijke en commerciële voorzieningen, waarmee we op creatieve en unieke wijze inspelen op de veranderende woonbehoeftes van de moderne stedeling.


JOB DESCRIPTION

Wie zijn wij

Greystar is een multidisciplinair vastgoedbedrijf dat expertise biedt op het gebied van investeringen, ontwikkeling en vastgoedbeheer van grootschalige residentiële projecten met een hoog service- en voorzieningenniveau. Greystar is marktleider in de Verenigde Staten. Onze Europese business groeit snel en bestrijkt momenteel het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Ierland. Greystar Nederland begon in 2015 in Den Haag en is inmiddels uitgegroeid tot een ambitieus team van 40 professionals die in teamverband hard werken aan de verdere uitbouw van de woningbouw portefeuille, met momenteel ca 4.800 units in exploitatie, 1.600 in aanbouw en 3.000 in ontwikkeling.  Door de combinatie van Investment Management, Asset Management, Development en Operations wordt het hele spectrum van de vastgoedcyclus beslagen, en zijn we in staat om telkens weer betere projecten te maken met alle kennis die we (internationaal) in huis hebben.

Wil je meer weten over onze projecten en visie op wonen? Bekijk dan dit filmpje van ons laatst gerealiseerde project OurDomain Amsterdam South East of download ons recent gepubliceerde boekje Stedelijk Leven in de 21e eeuw. Wil je meer te weten over Greystar, bezoek dan onze website www.greystar.com.

Profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste Development & Construction Manager die onze ontwikkelprojecten van Voorlopig Ontwerp tot en met realisatie zelfstandig uit kan voeren, met commercieel gevoel en oog voor lange termijn en de toekomstige gebruiker.  

Met gedrevenheid en overtuigingskracht ben je de spin in het web tussen de interne disciplines en de externe stakeholders zoals architecten, gemeenten en uitvoerende partijen. Je bent een uitstekende teamplayer, die breed georiënteerd is en goed kan samenwerken en het ontwikkelings-en bouwproces kan aansturen.

Je hebt ervaring bij een projectontwikkelaar, projectmanagement adviseur of ontwikkelende aannemer en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent een uitstekende communicator en beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Development & Construction Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de ontwikkelings- en uitvoeringsfase van onze projecten, van Voorlopig Ontwerp tot oplevering en overdracht aan Operations en Asset Management. De exacte invulling van de ontwikkelingsrol varieert per project en deal structuur, maar centraal staat dat je het project commercieel, bouwkundig en technisch uitontwikkelt tot en met realisatie en binnen kwaliteit, budget en planning. Deze werkzaamheden omvatten ondermeer:

 • Het ondersteunen van het acquisitieproces met (uitvoerings)technische ontwikkelkennis;
 • Het -sturen en coordineren van ontwerp- en engineeringsprocessen van Voorlopig Ontwerp tot en met oplevering (TO, UO, Revisie) in samenwerking met een (ontwikkelende) aannemer;
 • Identificeren en concretiseren van optimalisaties in ontwerp (efficiency, kosten) en specificatie om waarde te creëren, met goede kennis van bouwkosten;
 • Managen van prijsvorming, onderhandeling en contractering van aannemers met als doel een  UAV en/of Turnkey Overeenkomst vanuit een Bouwteamsamenwerking ;   
 • Het leiden van samenwerkingen met partners en aannemers (contract management); 
 • Managen van vergunningtrajecten (aanvraag, aanpassing, uitvoering);  Een strakke sturing en rapportering t.a.v. voortgang, budget en planning.
 • Het kunnen schakelen tussen meerdere projecten in verschillende fasen.
 • Managen van stakeholders gedurende de uitvoeringsfase (gemeente, financiers, omwonenden, overig)
 • Voorbereiden van de interne overdracht bij oplevering middels nauwe samenwerking en afstemming met Asset Management en Operations. 

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je de kans krijgt om projecten van begin tot eind te coördineren.
 • Veel zelfstandigheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij tevens rekening gehouden wordt met opgedane werkervaring, een aantrekkelijke bonusregeling en pensioenregeling.
 • Goed ingericht op het Nieuwe Werken met alles wat daarvoor nodig is.
 • Informele sfeer met leuke collega’s, veel activiteiten voor de teamspirit en gezondheid.

Instructies

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Greystar Senior Talent Acquisition Partner David Richardson (+44 7909 373 860) of mail naar david.richardson@greystar.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je ook contact opnemen met Bram Hagemeier (+31 646 593 484) of mail naar bram.hagemeier@greystar.com.

CANDIDATE-SE AGORA

Vagas visualizadas recentemente

Você não visualizou nenhuma vaga recentemente.

Vagas salvas

Você ainda não tem nenhuma vaga salva? Então comece a procurar! Depois de encontrar uma vaga de seu interesse, clique no botão ou ícone Salvar vaga nos resultados da pesquisa ou nas páginas de descrição de vagas.

Mantenha-se atualizado quanto a todas as oportunidades de carreira na Greystar

Inscreva-se para receber novos alertas de vagas com base em suas preferências.

Promoção de adesão

Ao me inscrever, reconheço que li o aviso de privacidade da Greystar e desejo receber comunicações por e-mail e SMS. Entendo que posso optar por deixar de receber comunicações por e-mail e SMS a qualquer momento.

Você já está inscrito? Atualize seu perfil aqui.